Cumpara un patut copii de la Nichiduta si primesti gratuit o saltea cu fibre de cocos

Da, stim, e greu sa gasesti ce ai nevoie pentru micutul tau, mai ales ca ofertele sunt variate si preturile sunt din ce in ce mai bune in aceasta perioada plina de reduceri. Nu trebuie insa sa cedezi de la primele cautari fara succes. Perseverenta rezolva multe, asa ca incearca sa cauti ce ai nevoie pentru copilul tau si in online, acolo unde preturile sunt chiar mai mici si discounturile mai generoase. Si pentru ca in aceasta perioada e inspirat sa incerci sa ii faci micutului cat mai multe cadouri, ca doar vin sarbatorile, poate primul lucru si cel mai inteligent ar fi sa ii cumperi un patut nou, elegant si sigur pentru jucausul tau.

La Nichiduta gasesti doar in aceasta perioada oferte de nerefuzat si reduceri care variaza in 10% si 30% asa ca merita sa arunci o privire pe oferta lor. Ai ocazia sa cumperi un patut plus saltea gratuita de calitate, din fibre de cocos, patutul este din fag si pal, are trei niveluri de inaltime, de exemplu, dar si trei lamele in suport pentru aerisirea normala a saltelei. Unele modele de patuturi au si sistem silentios de leganare, sertare pentru depozitarea lenjeriei si accesoriilor pentur copil, precum si grilaj finisat pentru a nu exista accidente nedorite in timpul jocului. Cat despre salteaua pe care o primiti cadou la achizitionarea unui patut pentru copii, aceasta are husa lavabila si antialergica, impiedica incalzirea excesiva si respiratia normala a pielii micutului. La mijlocul saltelei exista un strat de burete sau de spuma poliuretanica, sustinand mai bine coloana copilului si asigurand o pozitie fireasca indiferent de modul in care micutul alege sa stea comod pe saltea.

In plus, salteaua nu se incarca electrostatic, nu retine praful si alunga orice acarieni care vor sa o populeze, pentru a asigura o sanatate perfecta micutului tau.

No comments:

Post a Comment