Interventii specializate in situatii de urgenta cu Caldo Privat Security

Numarul tot mai mare de incendii si situatii de extrema urgenta in care se ajunge in locuri publice sau in locuri in care foarte multe persoane sunt expuse riscurilor, impun masuri atent gandite pentru asigurarea protectiei. Institutii precum scoli, crese si gradinite, spitale dar si institutii publice sau cladiri de birouri au toate nevoie de un sistem de protectie cat mai profesionist si mai bine calificat in conditiile in care serviciile de stat nu par sa dea randamentul necesar si se ajunge la tragedii de nedescris. In astfel de conditii de ce nu ne-am asigura protectia impotriva situatiilor de maxima urgenta cu serviciile unei firme de protectie asa cum este Caldo Privat Security?

Compania are ca principal obiectiv asigurarea securitatii si bunastarii celor care ii solicita sprijinul, tinand cont de prevederile legale si de standardele europene in domeniu. Serviciul privat de pompieri Caldo este un serviciu privat pentru situatii de urgenta, care promite sa asigure protectia clientilor sai, prin dezvoltarea unui nou concept de ”activitati de lupta impotriva incendiilor si de prevenire a acestora”, conform nomenclatorului de coduri CAEN. Fiecare client este abordat in functie de particularitatile activitatii sale, ale cladirii, precum si in functie de sistemele existente la fata locului legat de alerta si stingerea eventualelor incendii. Principalul scop este prevenirea unor astfel de incidente, dar daca ele se intampla, Caldo Privat Security este acolo nu numai pentru prevenire, ci si pentru actiuni de stingere a incendiilor, salvare a persoanelor si bunurilor dar si pentru inlaturarea urmarilor.

Cele trei cuvinte de ordine care stau la baza imaginii Caldo Privat Security - CPS - pe piata de servicii de paza, securitate, protectie si situatii de urgenta sunt: profesionalism, promptitudine si disponibilitate, toate posibile datorita unei echipe tinere si dedicate, dar cu experienta in gestionarea situatiilor de urgenta. Echipa CPS este formata din specialisti cu certificate de calificare eliberate de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta sau de formatori autorizati, o echipa gata sa intervina in folosul clientilor sai la orice ora din zi si din noapte.

No comments:

Post a Comment