Servicii complete in domeniul generatoarelor de curent

Cand iti doresti sa achizitionezi sau sa repari un generator de curent stricat, ar fi foarte simplu pentru tine sa gasesti servicii dedicate si complete in cadrul aceleiasi companii. Este mult mai usor sa ai la dispozitie toate serviciile necesare intr-un singur loc si, mai ales, economisesti timp pentru alte aspecte importante. Mai mult decat a gasi serviciile in cadrul aceleiasi companii, este important ca si serviciile oferite sa fie unele de calitate, efectuate cu profesionalism si transparenta. Intrucat s-a gandit la nevoia de a gasi toate serviciile in acelasi loc, compania Electro Exim propune urmatoarele servicii: vanzare generatoare de curent, inchiriere generatoare de curent si service pentru generatoare de curent.

In materie de vanzari generatoare de curent, compania Electro Exim, prin intermediul vanzarigeneratoaredecurent.ro, iti pune la dispozitie urmatoarele oferte de generatoare de curent, de la producatori cu reprezentanta in Romania, pentru ca tu sa poti gasi cu usurinta piesele de schimb de care vei avea nevoie in timp: generatoare monofazate, generatoare trifazate, generatoare pe gaz / GPL, generatoare pentru tractor. Ai la dispozitie atat oferte de generatoare noi, cat si oferte de generatoare second hand. Suntem alaturi de tine cu servicii de inchirieri generatoare, in cadrul carora asiguram: transportul generatorului la sediul tau, asistenta tehnica la instalarea generatorului si instruirea personalului desemnat de catre tine pentru utilizare, intretinerea generatorului (schimbare ulei, schimbare filtre sau alte piese necesare functionarii in conditii bune).

In ceea ce priveste serviciile de mentenanta / reparatii generatoare, detinem piesele si consumabilele cele mai des utilizabile la generatoarele de curent cu motoare Volvo, Perkins, Yanmar, Deutz, Iveco. Daca nu dispunem de anumite piese, le putem procura rapid, gratie parteneriatelor pe care le avem cu furnizorii si producatorii de generatoare de curent din Europa.

Oferim garantie pentru lucrarile de service generatoare efectuate. Oferim transparenta, lucram cu profesionalism pentru ca serviciile de mentenanta / reparatii generatoare electrice sa se ridice la nivelul asteptarilor tale.

No comments:

Post a Comment