Cum sa evaluati termopanele pentru a sti daca aveti nevoie sau nu de o firma de reparatii termopane

Geamurile cu tamplarie din lemn, pe care cu totii le-am avut la apartamente sau la case pana sa vina si in Romania „moda” termopanelor si tamplariei PVC, aveau si ele avantajele lor. Toata lumea se pricepea sa le mai repare, sa mai inlocuiasca o balama, un maner, se mai puteau ajusta fara efort. In cazul termopanelor toate aceste manevre sunt destul de riscante si greu de realizat daca nu ai instrumente specializate pentru asa ceva. Firme care sa le repare sunt destule, insa de multe ori interventiile nu-si au rostul mai ales daca nu te pricepi bine si ti se pare ca un anumit lucru nu e in ordine.

Iata in continuare cateva recomandari pentru o evaluare acasa cat mai simpla inainte de a chema o echipa de specialisti si a plati o reparatie. Aceasta evaluare primara va va ajuta sa vedeti daca intr-adevar termopanele au nevoie de interventie specializata sau puteti rezolva chiar dvs. problemele aparute, cele mai simple, desigur.

In primul rand puteti verifica usor daca geamurile se inchid bine, daca nu au pierderi, daca nu e cumva curent chiar si cu ele inchise.

In al doilea rand, vedeti clar cand inchideti daca manerul isi face treaba sau nu, daca se poate inchide sau deschide geamul usor.

In al treilea rand, garniturile care sunt la vedere se pot verifica in amanunt chiar si cu o lupa pentru a se observa eventuale fisuri.

In al patrulea rand, daca sticla nu e montata bine, e de proasta calitate sau garniturile nu mai tin, tamplaria e montata gresit vedeti imediat condens chiar si atunci cand ati eliminat toate sursele din camere.

In al cincilea rand peretele din jurul termponalor va spune tot despre izolare, daca e mereu umed si apare si mucegai e clar ca aveti o problema serioasa. Atunci cand depistati defecte serioase care au nevoie de interventie specializata puteti chema echipa de la firma de reparatii termopane sector 2.

In loc sa luati o surubelnita sau alte ustensile de prin casa si sa incercati sa reparati ceva ce nu prea intelegeti mai bine chemati specialisti cu experienta care vor remedia imediat problemele si vor evalua rapid situatia, stabilind exact in ce consta interventia. In toate cazurile, indiferent la ce firma de reparatii termopane sector 2 apelati se vor utiliza doar tehnologii de ultima generatie, piese si accesorii la preturi bune aduse direct din depozite, fiecare defect va fi analizat si vor fi stabilite cauzele exacte si eventualele urmari ale acestuia la nivelul celorlalte componente. Preturile practicate sunt pentru toate buzunarele, termopanele vor functiona impecabil si vor rezista mai mult timp la o utilizare obisnuita.

No comments:

Post a Comment