La rezidential in centrul Bucurestiului

Ce poate fi mai atractiv decat o casa noua, cu o arhitectura complet diferita de cea a blocurilor vechi comuniste, cu posibilitati infinite de mobilare moderna si stilata, situata intr-o zona buna a Bucurestiului ? Desi pentru multi era un vis aproape imposibil, Bucurestiul fiind pana nu demult sufocat de blocuri vechi, cu geamuri mici si camere joase, inghesuite, ascensiunea pe care unele ansambluri rezidentiale noi au cunoscut-o in ultimii ani face acum posibil sa locuim la standarde europene de secol 21, in Bucuresti.

Daca dezavantajul in cazul ansamblurilor rezidentiale noi situate in Bucuresti este unul singur – iar acesta este legat de pret - , avantajele care vin la pachet cu o achizitie intr-un astfel de ansamblu sunt nenumarate si compenseaza desigur aspectul legat de pret. Pana la urma, oricine isi doreste un apartament nou si modern in centrul Bucurestiului sau intr-un cartier aproape central, isi asuma si un pret mai ridicat, pentru ca pretul este direct proportional cu calitatea si serviciile oferite.
Cartiere precum Floreasca, Foisor, Tineretului, Vacaresti, Carol, Baba Novac, Unirii, Nerva Traian, Herastrau, Aviatiei… beneficiaza la acest moment de ansambluri rezidentiale noi, cu apartamente dintre cele mai atractive ca arhitectura, cu suprafete mari si design modern.

Aceste ansambluri sunt situate in general in apropierea parcurilor, beneficiind de foarte mult verde intr-un Bucuresti adesea aglomerat cu prea multe masini si cladiri vechi. In plus, blocurile din rezidentiale noi au acces foarte facil la scoli, gradinite, magazine si transport public de persoane.
Un avantaj care pentru foarte multi dintre noi este esential este parcarea, care in ansamblurile noi nu lipseste, existenta unei parcari fiind o conditie esentiala pentru aprobarea proiectului de catre Primarie. De cele mai multe ori parcarile de la rezidential in oras sunt parcari subterane, pe mai multe niveluri.

Blocurile din ansambluri rezidentiale beneficiaza de paza si de servicii de intretinere, astfel incat calitatea vietii aici sa fie la un stadard superior.

No comments:

Post a Comment