Mouse-ul Tt eSPORTS Level 10 M Diamond Black

Jocurile video din trecut au fost inlocuite in prezent de jocurile pe PC, mult mai realiste si mai interactive decat variantele in 2D de la finele anilor 1980, inceputul anilor 1990. Experienta utilizatorilor este mult imbunatatita, exista efecte speciale puternice care transpun fiecare gamer in centrul actiunii, personajele au miscari mult mai apropiate de cele ale unui om, in vreme ce modul in care se desfasoara jocurile a cunoscut modificari notabile la capitolul scenariu. Insa pentru a putea intra in piele personajului favorit si a castiga lupta cu fel de fel de monstri sau inamici inarmati pana-n dinti trebuie sa ai si componente hardware de calitate.

Gamerii stiu cel mai bine cat de important e un mouse de calitate – cum e si Tt eSPORTS Level 10 M Diamond Black - sau o tastatura dinamica speciala pentru jocuri, o casca de calitate. Poate cel mai important dintre toate, mouse-ul asigura o miscare cat mai rapida a personajelor, actiuni precise si raspuns imediat la orice miscare a sa din partea personajului. Cu mouse-ul Tt eSPORTS Level 10 M Diamond Black cu senzor laser si sapte culori care se schimba si ilumineaza mouse-ul in timpul folosirii sale, orice joc poate fi castigat rapid gratie unui semnal foarte bun transmis catre PC in timpul jocului. Mouse-ul are 128 kb memorie on-board, se pot salva setarile favorite, exista 11 taste macro si cinci profile, sapte butoane si scroll. In plus, el se poate ajusta atat din punctul de vedere al inaltimii, cat si al unghiului suprafetei de contact cu palma, este dotat cu gauri de aerisire pentru palma, pentru ca aderenta sa fie perfecta-tot pentru aderenta au fost montate si picioare de teflon.

Conectivitatea este de asemenea deosebit de buna, intrucat conectorul USB este placat cu aur, rezolutia acestuia fiind de 8200 DPI. Tt eSPORTS Level 10 M Diamond Black este o noutate pe piata de gaming avand in vedere ca este rezultatul colaborarii dintre Thermaltake Group si BMW Group DesignworksUSA, mentinand elementele de design si arhitectura, geometria modulara a gamei Level 10. Baza sa este din aluminiu, foarte rezistenta, durabila, asigurand stabilitate optima in timpul sesiunilor de gaming.

No comments:

Post a Comment