5 motive pentru a cumpara un umidificator aer

Incalzirea centralizata a fost poate cea mai buna inventie a ultimilor 20 de ani. Lumea nu a mai depins de sistemul centralizat de stat, facturile au scazut, confortul a fost mult mai mare. Din nefericire, caldura prea puternica a caloriferelor a dus la uscarea aerului si la probleme respiratorii mai ales pentru copii. Aparatele de purificare a aerului, ca de exemplu un umidificator aer, sunt recomandate atat pentru locuinte, cat si pentru spatiile publice, institutiile publice, acolo unde este o nevoie acuta de aer curat.

Umidificatorul este bun si pentru incaperile in care se foloseste constant aerul conditionat, dar si pentru camera copiilor, acolo unde micutii isi petrec majoritatea timpului. Un umidificator aer ii poate ajuta si pe cei cu nasul infundat sau cu probleme de respiratie sa se simta mai confortabil si sa fie protejati de alergii sau de uscarea mucoasei nazale. Principiul de functionare al umidificatoarelor este simplu si presupune evaporarea apei pentru curatarea aerului, controlul evaporarii realizandu-se prin intermediul higrostatului. La pachet cu umidificatorul vine si apa proaspata si electrozii cu ioni de argint pentru a se regla automat umiditatea. Un alt motiv pentru care gasim umidificatoare mai peste tot tine si de protejarea si conservarea valorilor si materialelor, ca de exemplu tablouri, carti, mobila, prin filtrarea si umidificarea aerului ambiental. Umidificatoarele racesc camera in care sunt amplasate, pot sa acopere suprafete mari, mai ales cele cu apa rece, trateaza astmul si alergia, reducand efectele crizelor astmaticilor, nu consuma electricitate. Umidificatorul cu ultrasunete, un model mai sofisticat, poate elibera si aburi calzi, se curata usor, este silentios.

In cazul umidificatoarelor cu aburi calzi, tratarea racelii si gripei se numara printre avantajele lor, la fel si omorarea germenilor si bacteriilor, incalzirea camerei in care sunt amplasate sau evitarea alergiei la mucegai. Alegerea unui model anume depinde in mare masura de marimea camerei, de scopul folosirii umidificatorului, dar si de bugetul alocat achizitiei.

No comments:

Post a Comment