Incarcatoarele telescopice executa cele mai dificile lucrari in orice gospodarie Agricola

Fermierii cunosc ca incarcatoarele telescopice sunt o achizitie importanta pentru orice gospodarie agricola, deoarece pot efectua lucrari dintre cele mai dificile, de aceea, alegerea unor utilaje calitative, care sa asigure o durata cat mai lunga de activitate este o sarcina nu tocmai usoara pentru un fermier. Incarcatoarele telescopice au ajuns astazi sa fie dotate cu cele mai noi si performante programe, sa fie mult mai flexibile si usor de manevrat, pentru a asigura fermierului controlul deplin, pe langa asta au devenit mult mai practice, cu un design simplist si utilizare usoara.

Astazi, incarcatoarele telescopice, in functie de model, lungimea bratului si alte caracteristici tehnice, pot ridica de la 2500 pana la 4200 de kilograme si aceasta oferind o stabilitate desavarsita chiar si pe un teren accidentat. Desigur, aceasta depinde, in primul rand de lungimea bratului telescopic si de categoria necesitatilor pe care vreti sa le realizati cu un incarcator telescopic. Incarcatoarele telescopice sunt destul de econome cand vine vorba despre consumul de carburant, datorita motoarelor mai puternice, dar si a pompei de ulei cu roti dintate, care are rolul de a preveni si de a avertiza conducatorul in cazul unei suprasarcini, manevrarea incarcatoarelor a devenit mult mai usoara, poate chiar intuitiva. Datorita centrului de greutate foarte jos, incarcatoarele telescopice pot efectua lucrari si pe terenul accidentat, oferind securitate conducatorului.

De altfel, mai multe facilitati sunt oferite celui care manevreaza incarcatorul telescopic, printre care scaunul ergonomic, sistemele de incalzire si aer conditionat asigura un mediu de lucru prielnic in orice timp al zilei sau al anului. Niste incarcatoare telescopice sunt alegerea potrivita pentru efectuarea celor mai dificile lucrari la ferma, ridicarea greutatilor de pana la 4000 de kilograme, intr-un timp rapid, datorita flexibilitatii sporite, a dimensiunilor avantajoase si a productivitatii inalte.

No comments:

Post a Comment