Avantajele ansamblurilor rezidentiale noi

Cautate in ultimii ani pentru viata mai linistita si mai confortabila oferita, ansamblurile rezidentiale sunt prezente mai mereu la toate targurile imobiliare, fac parte din oferta marilor agentii imobiliare si cererea pentru ele e in crestere galopanta in ultima perioada. De ce sunt asa de cautate? Simplu. Oamenii cu ceva bani pusi deoparte nu mai vor sa investeasca enorm in locuinte vechi pe care sa le refaca, vor un apartament sau o vila la cheie, cu finisaje de calitate si toate utilitatile disponibile, cu centrala moderna, parchet premium, usi si ferestre termopan, izolatie, usa de intrare din fier, balcoane si terase mari, design interior elegant. In aceste ansambluri rezidentiale noi apartamentele din blocuri sau vilele au compartimentari diferite de blocurile vechi, proprietarii au mai mult spatiu la dispozitie, pot sa isi aranjeze apartementele mult mai usor.

Pe de alta parte ansamblurile rezidentiale ofera si foarte multe avantaje. Transportul este asigurat, exista numeroase modalitati de a ajunge in ansamblu si de a pleca din el spre oras, multe ansambluri sunt construite in apropierea metroului asa ca e si mai usor sa te duci unde doresti. In ansambluri proprietarii au acces la tot ce le trebuie, pot exista si scoli sau gradinite, pot fi spatii de joaca, supermarketuri, baruri, cafenele, puburi, spatii verzi, chiar si lacuri, parcarile si intrarile sunt supravegheate si pazite, pe scari pot exista si camere de supraveghere, la fel si in imprejurimi. Distanta dintre blocurile sau vilele din ansambluri rezidentiale noi este suficient de mare pentru a asigura intimitatea celor care locuiesc acolo, ansamblurile rezidentiale pot avea preturi ceva mai mici la apartamente, este mai avantajos sa cumperi in ansambluri rezidentiale decat sa investesti foarte mult in apartamente vechi.

Investitia initiala in apartamentele din ansambluri este recuperata rapid, nu aveti nevoie sa mai dati bani pe alte imbunatatiri, ele exista deja, proiectele pentru constructii sunt realizate de arhitecti cu experienta, toate blocurile sunt rezistente la socuri mecanice si la cutremure asa ca nu va trebui sa va faceti griji indiferent de ce se intampla.

No comments:

Post a Comment