Generator sau UPS pentru centrala termica

Pentru ca nu s-a inventat inca o centrala termica atat de revolutionara incat sa nu necesite absolut deloc sa fie conectata la o sursa de curent electric, va exista intotdeauna riscul opririi centralei din cauza unei pene de curent. Sigur ca efectele unei pene de curent sunt resimtite in mod diferit, in functie de tipul de centrala existenta intr-o casa, dar si de perioada de timp in care electricitatea este oprita. 

Pentru oricare dintre tipurile de centrale ieftine – expert instal group – existente pe piata – fie ca vorbim despre centrale termice pe curent electric, despre centrale pe gaz sau pe combustibil solid, efectul va fi acelasi: oprirea functionarii centralei. Insa, tehnologia este cea care a gasit si cateva solutii pentru functionarea in continuare la parametri normali in conditiile unei caderi prelungite a electricitatii. Astfel, in cazul centralelor pe curent electric vom avea nevoie de un generator de energie pentru o buna functionare in continuare, orice alta varianta fiind insuficienta. Pentru centralele pe gaz dar si pentru cele care functioneaza cu combustibil solid - exista la centraleieftine.ro solutia UPS Centrala Termica. Pentru un pret mai mult decat accesibil, intre 400 si 1000 RON, in functie de capacitate si de timp de functionare, v-ati castigat autonomia centralei termice chiar si atunci cand cade curentul!

E drept ca daca vorbim despre apartamente de bloc, astfel de experiente nu sunt foarte comune, iar daca apare o pana de curent este rezolvata destul de repede cat sa nu se simta scaderi de temperatura in casa. Pe de alta parte, casele nou construite in zone rurale nou exploatate, fara infrastructura necesara e bine de stiut ca au retele de electricitate si transformatoare noi. In aceste zone e foarte posibil sa existe caderi de curent, datorate suprasolicitarii si ele sa nu fie rezolvate foarte repede. Aici acest Ups Centrala Termica este mai mult decat necesar si util, pentru mentinerea centralei termice in stare de functionare.

No comments:

Post a Comment