In vacanta cu masina

Pentru multi dintre cei care adora sa calatoreasca in jurul lumii sau cel putin sa faca adesea calatorii in tara, deplasarea cea mai simpla si mai comoda este cea cu masina personala. Fie pentru ca este mai ieftin, fie pentru ca le confera mai multa libertate de miscare, fie ca pot dispune dupa bunul plac de timp si pot face oricate opriri pentru a bifa mai multe destinatii, e clar ca masina este una dintre mijloacele de deplasare in top atunci cand vine vorba de vacante.

Iar daca mai vorbim si despre vacante in formula extinsa, cu copiii, devine cu atat mai clar ca micul univers care trebuie deplasat odata cu plecarea in vacanta (carucioare, biciclete, sterilizatoare, biberoane, jucarii, paturici etc) necesita musai spatiul din portbagaj. Rar am vazut familii cu copii reusind sa indese strictul necesar pentru o vacanta in bagajul de cala la avion sau, si mai rau, in spatiile de bagaje din trenuri… Ca atare, daca pregatiti o vacanta cu masina si va aflati in fata unui drum lung, iata care sunt cateva accesorii auto de care veti avea neaparat nevoie pentru ca deplasarea sa fie cat mai confortabila.

  • Pentru noptile in care faceti escala pe la pensiuni sau moteluri de pe drum, nu ar strica un sistem video auto cu camera de supraveghere portabila, pentru mai multa siguranta in locuri necunoscute. Dispozitivul este foarte util, de asemenea, si pentru incidente in trafic.
  • Aspirator auto pentru masina, pentru situatiile in care se varsa vreo punga de pufuleti pe jos sau orice alt aliment indragit de copii.
  • Invertor Conector auto care transforma curentul de la bricheta automobilului in curent de 220 V pentru situatile in care doriti sa folositi in masina laptopul, vreun mini-frigider, sau pur si simplu sa incarcati telefonul.
  • Aparat anti-somnolenta, foarte util la drum lung, mai ales cand in masina este un singur conducator auto. De asemenea, ochelarii de soare pentru condus pe timpul noptii se vor dovedi foarte utili.
  • Cana electrica si suport de pahar.

Toate acestea dar si multe alte accesorii auto, de la becuri tuning, lanterne frontale profesionale, senzori de parcare, polish auto pentru zgarieturi si pana la aparate etilotest le gasiti intr-o oferta imbatabila la e-top-online.ro.

No comments:

Post a Comment