Cele mai ciudate ghiduri turistice concepute vreodata

De obicei, ne facem planuri de vacanta din timp. Luam tot ce ne-ar putea trebui, nu uitam de medicamente, citim cam tot ce se poate despre regiunea unde mergem si cel mai important, citim niste ghiduri turistice sa vedem cam ce atractii turistice si destinatii interesante putem gasi prin zona unde intentionam sa poposim. Cei care concep ghidurile turistice incearca de multe ori sa le faca mai atractive si sa nu fie atat de fade, insa de multe ori esueaza lamentabil.

Carticica turistului in spatiu. Da, vom putea calatori pe Luna, pe Marte in viitor. Nu e loc de discutii. Deja se cumpara pamant pe Luna, fiecare cu tarlaua lui de sol lunar, insa vor fi si spatii speciale „under the dome”. Pentru cei mai disperati, care chiar nu au ce face cu milioane de dolari, s-a inventat ghidul calatorului in spatiu, care ii invata pe doritori totul de la A la Z. La ce sa te astepti-vreun meteorit, o „comeata” ceva, cum sa te pregatesti-neaparat sa fie si „saorma cu de toate” la bordul navei ca altfel nu e cool-si multe, multe altele. Asa ca daca aveti 20 de milioane de dolari si vreti o vacanta cum nu a avut nimeni pe tot pamantul, mergeti in spatiu-nu, pizza nu-i inclusa si nici chebabul aburind… „Up shit Creek”. Asa cum ii spune si numele, carticica-ghid este despre o colectie de povestioare legate de aventuri cu final nefercit in care au fost implicate toalete, facutul nevoilor fiziologice in natura si datul cu ambarcatiunile pe rauri. Scrisa de un ghid pentru datul cu ambarcatiunea pe rau, cartea e scrisa foarte realist si ar merita citita. „Laid to Rest in California”. Ce poate fi mai enervant decat sa vizitati aceleasi case ale celebritatilor pe care le tot vedeti peste tot.

Doar e vacanta si va trebuie ceva mai relaxant, ceva nou, nu? La asta s-au gandit si autorii cartii „Laid to Rest in California”, care au pus cap la cap un ghid pentru celebritatile care au murit in zona si locurile lor de veci. Asa ca, iata, deodata vacanta e mai palpitanta… printre morminte, in cimitir…

No comments:

Post a Comment