Rochii de mireasa A-line

Rochia de mireasa A-line are o forma usor de recunoscut, caracterizata de prezenta unui corset in partea superioara, si de o rochie vaposoasa care curge spre podea in partea inferioara, intr-un mod asemanator conturului literei A. Rochia curge fluent de la bust si pana la calcaie intr-o linie neintrerupta. Datorita designului sau clasic si simplu, rochia de mireasa in forma de A este potrivita pentru orice tematica a evenimentului de nunta, fie ca este vorba de o ceremonie traditionala in biserica, sau de un cadru formal si modern.

Prin ce se distinge o rochie de mireasa A-line?

Principalul avantaj al rochiei de mireasa in forma de A. Forma acestor rochii de mireasa este una foarte versatila, deoarece poate gazdui mai multe elemente structurale diferite la un loc, inclusiv pe cele orizontale, care ajuta la definirea taliei. De asemenea, rochia de mireasa in forma de A poate contine un corset sau o fusta separata, confectionate din materiale contrastante.

Lungimea rochiei de mireasa in forma de A. Aspectul final al unei rochii de mireasa in forma de A depinde aproape in totalitate de lungime, care poate varia de la nivelul genunchilor si pana la nivelul podelei, pentru un look mai traditional. In acest fel rochia de mireasa in forma de A poate fi adaptata cu usurinta oricarui tip de silueta, de la formele mai subtri, pana la clepsidra sau triunghi.

Rochia de mireasa stil printesa. Rochia de mireasa printesa reprezinta cea mai populara variatie a stilului in forma de A. Acest tip de rochie pune accentul pe liniile curate ale stilului A-line, prin utilizarea unor accente verticale, ce acopera trupul de la gat si pana la talie. Datorita faptului ca privirea se va concentra asupra lungimii, stilul printesa presupune, de asemenea, alungirea liniilor care creeaza un efect de subtiere.

Materialele potrivite stilului A-line. Stilul A-line poate suporta multe optiuni diferite de material, in functie de aspectul dorit. Daca apeciezi un look simplu, atunci matasurile subtiri, care curg liber in lungul siluetei, reprezinta o optiune ideala, deoarece acestea permit rochiei sa se aseze lejer pe corp, creand astfel o silueta feminina delicata. Daca, insa, preferi un aspect bine structurat, care pune accentul pe uniformitate, vei dori probabil un material mai greu, mai dens, care sa mentina forma, cum ar fi satinul sau matasea.

Rochia de mireasa clasica. Daca doresti o rochie de mireasa clasica, cu o talie bine definita, si care se deschide treptat pana la nivelul gleznelor, atunci trebuie sa alegi o rochie de mireasa in forma de A clasica. Acest tip clasic de rochie A-line se va mula pe solduri pentru a accentua linia taliei. Tipul de rochie de mireasa in forma de A este ideal pentru miresele cu dimensiuni generoase, deoarece accentueaza in mod armonios partile fermecatoare ale trupului.

Gaseste rochia de mireasa pe care ai visat-o, vizitand site-ul lanovia.ro. La Novia ofera viitoarelor mirese rochii de mireasa exclusiviste, create de designeri de renume. Preturile rochiilor de mireasa La Novia sunt dintre cele mai accesibile.

No comments:

Post a Comment