Cumparati un ceai deosebit de la Maya

Bautura preferata si adorata in diverse culturi si tari, ceaiul ne poate face mai mult bine decat am fi crezut vreodata. Ceaiul pe care-l puteti cumpara de la Maya Tea, magazin de ceai online, in diverse sortimente, contine foarte multi antiodixanti, care protejeaza intreg organismul de imbatranirea prematura si de efectele devastatoare ale poluarii.

Ceaiul are si mai putina cafeina decat cafeaua, nu are efecte adverse cum are cafeaua, nu va provoca probleme cu tensiunea si este mult mai gustos decat bautura neagra si usor amaruie pe care o indragim cu totii dimineata, alaturi de o felie de unt cu paine si gem. Anumite varietati de ceai pe care le puteti gasi in orice magazin de ceai care se respecta si stie ce e mai bine pentru clientii sai pot reduce riscul de atac de cord sau de infarct. Cum? Prin actiunea asupra dopurilor formate in interiorul vaselor de sange din cauza colesterolului rau marit si anumitor zone ingustate ale venelor si arterelor care duc de cele mai multe ori la circulatia mai grea a sangelui prin ele si la atacul de cord sau la infarct.

S-a constatat ca persoanele care beau cel putin trei cani de ceai de diverse sortimente, in special cel verde si negru, prezinta un risc de infarct sau atac de cord cu pana la 50% mai mic decat cei care nu consuma deloc ceai. De asemenea ceaiurile pe care le gasiti in magazinul de ceai protejeaza si oasele, fapt dovedit de studii recente care au demonstrat ca un consum de ceai cu regularitate vreme de 10 ani poate sa redea mobilitatea si densitatea osoasa scheletului care are probleme din cauza inaintarii in varsta. Multe ceaiuri au fluor si taninuri care ajuta la protejarea dintilor de carii si de afectiuni ale tesutului gingival, mentinand cavitatea bucala curata si sanatoasa, altele sunt excelente pentru sistemul imunitar, cum e ceaiul verde. S-a constatat si ca anumite sortimente de ceai chiar ne feresc de celulele canceroase si le inhiba dezvoltarea si invadarea organismului gratie polifenolilor, antioxidanti puternici din ceaiuri.

In plus, ceaiul nu are calorii multe, e bun in curele de slabire, ne ajuta sa fim mereu hidratati si sa ne curatam rinichii de depuneri, nisip, infectii. Tot “banalul” ceai ne accelereaza metabolismul, de exemplu ceaiul verde. Daca va e pofta de un ceai cald si vreti ceva deosebit, apelati cu incredere la produsele magazinului online Maya Tea, locul unde gasiti ceai verde si negru in diverse combinatii cu fructe si alte elemente exotice, ceai de fructe, ceai Rooibos, ceai de plante, ceai alb sau ceai oolong si relaxant. Toate la cele mai bune preturi, cu arome uimitoare si un gust care va va face sa va indragostiti de ele. Incercati si dvs. sortimentele propuse si cu siguranta nu veti regreta alegerea facuta.

No comments:

Post a Comment