Sistemele de supraveghere bazate pe camere ip, superioare celor analogice

In ziua de astazi supravegherea video nu mai este o necunoscuta pentru romani, cum era acum ceva ani, si nici nu mai e asa de scump de implementat. Ai nevoie doar de niste camere de supraveghere, eventual fara fir, un DVR, putina pricepere pentru instalare si pozitionare si o aplicatie de control instalata fie pe laptop, fie pe tableta sau telefon. Daca va ganditi sa monitorizati activitatea din sediul firmei dvs. sau din casa si dimprejurul ei ar trebui sa optati pentru sisteme de supraveghere bazate pe camere ip. Spre deosebire de camerele de supraveghere obisnuite, camerele ip transmit semnalul video printr-o conexiune LAN securizata, in format digital, de unde si calitatea superioara a capturilor si filmarilor, precum si stocarea de mai buna si mai rapida pe NVR sau computer.

Camerele de supraveghere IP se pot tele alimenta prin intermediul PoE, dar si via Wi-Fi, sistemele de supraveghere sunt accesibile de la distanta, se instaleaza si se integreaza usor pe un sistem deja existent, costurile cu manopera sunt reduse. Fiecare dintre camere ip dintr-un sistem de monitorizare permite si o observare mai usoara a detaliilor si o rezolutie mai buna a imaginilor captate. De asemenea, imaginile nu au nevoie sa fie convertite, pierderea calitatii datelor transferate fiind minima sau inexistenta. Dupa integrarea in alt sistem preexistent, sistemul complex poate fi folosit pentru controlul accesului, pentru supraveghere ATM, ca alarma la incendiu, supraveghere senzori de miscare. Alt avantaj al sistemelor de acest tip este dat de extinderea lor permanenta fara a se pierde din calitatea semnalului, nu se modifica infrastructura semnalului, acelasi dispozitiv de stocare fiind folosit pentru toate camerele adaugate intre timp.

O oferta completa de camere de supraveghere ip gasiti pe DiViD Technology, magazin online care comercializeaza camere de supraveghere pentru interior si exterior la preturi excelente, cu un raport calitate-pret foarte bun.

No comments:

Post a Comment