Firma specializata in spalare curatare mochete in Bucuresti

Ai incercat sa cureti mocheta si totusi au mai ramas urme de murdarie si pete? Te-ai saturat sa tot freci si sa nu obtii rezultatele dorite? Gospodinele moderne au renuntat de foarte mult timp sa mai se chinuie cu mochetele cele vechi, insa nu le arunca. Solutia gasita de ele este una simpla: o firma specializata in spalare curatare mochete in Bucuresti. Firmele de acest fel sunt foarte multe, o simpla cautare pe Internet va poate pune in fata a zeci de oferte foarte bune.


Firmele de curatenie se pot deplasa si acasa la cei care doresc curatarea mochetelor, acestea pot fi igienizate si la sediul acestora. In procesul de igienizare curatare se folosesc cele mai moderne utilaje, uscarea este rapida, mochetele sunta gata in maxim 48 de ore. Agentii de curatare folositi la spalare curatare mochete in Bucuresti sunt ecologici, nu provoaca alergii, nu sunt toxici pentru animalute, scot toate petele si mizeria din profunzimea fibrelor, fiecare metoda aplicata depinde de tipul de mocheta si de caracteristicile ei. Mirosurile neplacute dispar, prin periere profesionala se elimina tot ce inseamna par de animale de companie, bacteriile sunt distruse, culorile sunt protejate astfel incat mocheta sa arate ca noua la finalul spalarii. Daca nu aveti suficient de mult timp puteti lasa mochetele la sediile firmelor sau puteti chema o masina sa le aduca la firma, urmand sa va fie returnate la uscare.


Mochetele spalate la o firma de curatenie nu vor avea firele distruse, nu vei mai fi nevoit sa tot dai cu peria si sa distrugi complet mocheta, nu vei obosi tot spaland la ea pana cand o decolorezi complet. Inainte de inceperea procesului de spalare si curatare mocheta este evaluata si se alege doar acea metoda de igienizare care va avea un impact cat mai mic asupra tesaturii, asa ca la final vei avea mochetele exact asa cum le-ai dat firmei respective.

No comments:

Post a Comment