Masini de inchiriat Cluj

In mod clar, cand vine vorba de masini de inchiriat pe termen lung, avantajele sunt  in mod indiscutabil mai multe, decat in situatia in care inchiriem o masina pe termen scurt. Motivele pentru care o persoana poate apela la serviciile unei astfel de agentii sunt diverse. Fie nu au o masina personala si au nevoie de una pentru o deplasare de lunga durata, fie au o masina personala insa din cauza unor probleme tehinice nu le este de niciun folos, fie s-au intors in tara in interes de serviciu si au nevoie de o masina pentru a-si duce la bun sfarsit sarcinile impuse. Cum actioneaza o persoana obisnuita in aceast caz, avand mare nevoie sa inchirieze o masina pe termen lung? Pune ochii pe tot felul de anunturi de tipul “masini de inchiriat Cluj”, “masini de inchiriat Bucuresti”, “masini de inchiriat Sibiu” si alege din multitudinea de variante pe cea care este potrivita pentru nevoile sale.
 
Care sunt beneficiile unui serviciu de inchirieri masini pe termen lung? As spune ca principalele motive ce stau la baza deciziei de a inchiria o masina pe termen lung sunt: accesibilitatea si convenabilitatea. Contractul de inchiriere pe termen scurt in raport cu contractul de inchiriere pe termen lung se poate dovedi a fi mai piperat ca pret, dat fiind faptul ca esti taxat zi de zi. Odata cu semnarea unui contract pe termen lung datele tale vor fi adaugate in lista clientilor speciali, fapt ce va genera doar lucruri bune pentru tine. Depinde de politica agentiei pana la urma. Sunt agentii care nu fac diferente intre clientii care inchiriaza pe termen lung si cei care inchiriaza pe termen scurt, insa sunt si agentii care impun o limita de kilometraj atunci cand inchiriezi masina doar pentru o zi sau doua. Trebuie sa ai grija atunci cand semnezi contractul si sa citesti cu atentie ceea ce este stipulat in acesta pentru a nu ajunge sa platesti taxe suplimentare in cazul in care ai depasit limita de kilometraj. La cele mai multe agentii de inchirieri auto asa se practica, dar mai exista si companii care nu fac diferente intre clientii care inchiriaza masini pe termen lung si intre ceilalti clienti.
 
Un avantaj al inchirierii pe termen lung consta in faptul ca, veti primi una dintre cele mai bune masini din parcul auto. Concurenta fiind mare in domeniu, e normal ca fiecare agentie sa incerce sa vina in intampinarea clientului cu un pachet de servicii de calitate si in primul rand cu o masina buna, la un pret avantajos.

1 comment:

  1. Am constatat o imbunatatire foarte buna in ceea ce priveste calitatea pe care o ofera firmele de inchirieri auto Bucuresti. Daca pana in ultimii ani aceste servicii lasau de dorit, astazi ne putem bucura de masini noi si in stare perfecta, ne bucuram ca si in Romania firmele de inchirieri auto au evoluat.

    ReplyDelete