Informatii despre zeolit silicic

Zeolit silicic este un produs al Bionatura Plus care aduce foarte multe beneficii organismului, asemeni Zeolit Mineral sau Zeolit Protect, iar el poate ajunge la dumneavoastra numai prin comanda de pe zeolit.info.ro prin intermeidul unui curier rapid. Ce il face atat de special este faptul ca zeolit Silicic, asa cum si numele o spune, are un plus de Siliciu in componenta sa, acesta ajutandu-l sa absoarba mult mai repede in corpul consumatorului, dizolvandu-se si mai rapid in apa.

Zeolit Silicic are un proces de fabricare mult mai complicat ceea ce il face sa fie si mai fin de 20 de ori fata de restul produselor din zeolit. Cele mai importante proprietati ale acestui produs sunt date de: capacitatea de detoxifiere asupra organismului destul de rapida, puterea ridicata de a stimula sistemul imunitar, posibilitatea indepartarii toxinelor din organism, ajuta la imbunatatirea sistemului osos, mai ales pentru ca are un continut ridicat de Siliciu, absoarbe calciul mai usor, stimuleaza metabolismul, il regleaza, intarzie imbatranirea celulelor cat si a tesuturilor. Zeolit se formeaza in urma interactiunii dintre lava vulcanica si apa de mare fiind o roca cu adevarat miraculoasa. Aceasta este cunoscuta in medicina traditionala ayurveda, iar la noi in Romania a fost recent introdusa, insa in Rusia sau in alte state a fost folosita inca din secolul trecut.

Chiar si urma accidentului de la Cernobal a fost administrat in masa Zeolit, avand efecte reale. In unele religii, traditii sau medicini naturiste, Zeolit este utilizat inca din cele mai vechi timpuri, dar in stare naturala. In prezent a aparut si la noi si capata o cat mai mare atentie atat din partea pacientilor cat si din partea personalului specializat, a cadrelor medicale si a tuturor celor care sunt interesati de sanatate si o pozitioneaza pe aceasta pe primul loc in viata lor.

No comments:

Post a Comment