Tratamente facute acasa

Cele mai bune tratamente sunt cele facute in casa, din ingrediente naturale, fara coloranti si fara alte chimicale.
Asa ca, in acest articol va voi prezenta cateva tratamente eficiente din punctul meu de vedere.
1. Malaiul poate fi folosit nu numai la mamaliga. Acest ingredient din bucatarie poate fi folosit pe post de exfoliant. Umezesti pielea, aplici malaiul, masezi putin si clatesti. In urma acestui tratament pielea va fi mult mai curate; o parte din celulele moarte au fost eliminate in urma acestui process. Se poate folosi atat pe corp, dar si pe fata.
2. Din ce in ce mai multe persoane se confrunta cu probleme de acnee. Un tratament eficient inpotriva acesteia este o masca preparata din miere si praf de scortisoara. Aceasta masca se face astfel: o lingura de miere se amesteca cu o lingurita si jumatate de praf de scortisoara sau pana cand se va obtine o pasta cremoasa, care mai apoi va fi intinsa uniform pe fata. Masca se lasa sa actioneze o jumatate de ora, si se clateste cu apa calduta.
3. Un alt tips pentru a usca cosurile. Pe un betisor de ureche se pune apa oxigenata si se ating cosurile care ne deranjeaza. Se poate aplica de doua trei ori pe zi. In cel mult trei zile cosurile nu mai sunt vizibile.

No comments:

Post a Comment