Vrei un avocat expertiza contabila din Timisoara?

Cel mai rau lucru pentru o firma sau societate, dupa darea in judecata pentru o cauza cu implicatii economice, este expertiza contabila. Constand in cercetarea minutioasa a situatiei economice a respectivei firme, expertiza contabila este solicitata mai mereu in spete civile, penale sau comerciale. Se examineaza tot ce e document economic, contabil pentru a dovedi sau nu ceea ce a indicat instanta, problemele remarcate.

Daca firma dvs. are sediul social in Timisoara, avocati buni din timisoara specializati in expertiza contabila gasiti la Societatea de expertiza contabila Andreas & Asociatii SRL (http://avocatul-meu.ro/). Pe langa faptul ca va poate redacta toate actele care tin de salarizare si personal, un avocat expertiza contabila Timisoara de la Societatea de expertiza contabila Andreas & Asociatii SRL asigura asistenta juridica atunci cand sunt controale in urma rambursarii TVA, controale intreprinse de autoritati si redactarea de obiectiuni la procesele verbale intocmite. Cand sunt necesare si expertize contabile judiciare in firma dvs. orice avocat expertiza contabila Timisoara va realiza expertiza contabila (experti de parte), iar cand e cazul de contencios administrativ si fiscal se poate solicita de la avocati buni din timisoara, pe care-i gasiti doar la Socitetatea de expertiza contabila Andreas & Asociatii, asistenta juridica, financiara, fiscala.

Se pot redacta la cerere contestatii si plangeri pentru orice fel de actiuni in contencios administrativ, iar clientul poate fi reprezentat in litigii sau in agajarea procedurilor cu caracter administrativ sau judiciar de contestare a controalelor privind taxele si impozitele datorate. Redactarea actiunilor in contencios administrativ cuprinde contestatii la amenzile primite, a contestatiilor impotriva deciziilor de impunere nefondate, precum si plangeri atunci cand procesele verbale si rapoartele de inspectie fiscala sunt incorecte, partinitoare. Cu legea de partea dvs. si un avocat expertiza contabila Timisoara lucrurile vor merge in instanta in directia dorita, controalele efectuate vor fi obiective si expertiza contabila clara si favorabila dvs., lamurind toate neclaritatile judecatorilor sau avocatilor partii care a sesizat instanta.

No comments:

Post a Comment