Curatarea ca la carte a suprafetelor se face prin hidrosablare

Orice finisaj la un perete se erodeaza de-a lungul anilor, asa ca apar imperfectiuni care trebuie rezolvate cumva. Cea mai simpla metoda este sablarea, cu varianta de hidrosablare, mai eficienta. Sablarea se refera la netezirea sau curatarea unor suprafete cu ajutorul unor particule propulsate uniform pe suprafata care trebuie curatata sau netezita, la viteze foarte mari. Depinzand de ce fel de suprafete sunt implicate, metal, lemn, cele din ciment, asfalt, sablarea poate fi umede – hidrosablare – sau poate fi uscata, cu particule fine.

Marele avantaj al procedeului de hidrosablare este reducerea iodatilor si refolosirea apelor, de unde si beneficiile sporite pentru mediul inconjurator si protejarea acestuia. De asemenea, se reduc deseurile generate de alte procese si impactul asupra mediului este insesizabil. ROVENT (http://www.sablamtot.ro/), firma autorizata care se ocupa de sablarea si hidrosablarea diverselor suprafete, are cei mai buni specialisti in hidrosablare, un procedeu care e foarte eficient atat in interior, cat si in exterior pentru simplul fapt ca apa poate patrunde in cele mai ascunse locuri si poate curata in profunzime orice suprafata. Instructajul echipelor care opereaza in teren si tehnologia de ultima ora folosita, inclusiv standardele germane STG NORMA 2222 permit aplicarea unor astfel de procedee pe suprafete de otel, inclusiv in cazul vopselelor si sistemelor de vopsire. Adesea, hidrosablarea este intalnita in operatiunile de restaurare, pentru aproape orice tip de material, lemn, caramida, piatra, pentru lespezi, dar si in cele de curatare graffiti de pe strazi, asfalt, ziduri, beton, pentru curatarea automobilelor sau statuilor de pe domeniul public sau privat. Suprafetele vor ramane curate, nu va exista praf, iar procesul de uscare va fi rapid, zidurile sau lemnul ramanand perfect uscate la final.

Inclusi deja in Top 10 furnizori in toate pietele targetate, ROVENT ofera servicii de calitate de sablare si hidrosablare, economia este cuvantul de ordine, serviciile fiind mai ieftine si mai bune decat cele ale concurentei. Call-Center-ul este in permanenta pregatit sa va ajute in orice problema intampinata, costurile sunt mereu „la vedere”, fara comisioane ascunse. Printre serviciile oferite se numara si cele de curatare cu gheata carbonica sau sablare cu soda, curatarea hotei, dar si servicii de deratizare.

No comments:

Post a Comment