Cat de mult conteaza experienta formatiei in alegerea unei formatii pentru botez?


Daca este sa ne gandim la un singur criteriu care ar contribui la alegerea unei formatii pentru botez de calitate acesta este experienta. Experienta in cazul unei formatii se traduce prin cat mai multe evenimente la care a luat parte, prin calitatea instrumentelor si solistilor pe care ii are in componenta, prin studiile avute si modul in care este interpretata fiecare piesa. Practic experienta poate sa ridice nota de plata sau poate sa o coboare.

Nu se compara o formatie care de abia s-a infiintat si a cantat la cateva evenimente cu una care canta de 10-20 de ani si a investit continuu in instrumentisti, solisti, colaborari cu dansatori sau alte formatii mai mici, totul pentru un spectacol de calitate superioara la botezuri si la evenimente private. O formatie cu experienta va sti cum sa combine melodiile din repertoriu in asa fel incat programul artistic sa fie cat mai variat si cat mai original, va sti cum sa intretina atmosfera si cum sa interactioneze cu cei din jur pentru o petrecere pe cinste. 

De asemenea o formatie cu experienta va sti sa isi adapteze intreg programul in functie de tematica botezului, de varsta invitatilor, va include si melodii mai lente sau mai alerte pentru ca toata lumea sa se simta bine. Formatiile cu experienta investesc mereu in instrumente si sonorizare, au vocalisti de calitate, colaborari numeroase, lumini si oameni care sa se ocupe in permanenta de calitate spectacolelor din punct de vedere tehnic.

Experienta unei formatii se traduce si prin capacitatea de a avea un live impecabil, de a putea canta cu ajutorul unui negativ si a oferi o calitate cat mai buna pentru fiecare melodie interpretata. Cu cat experienta e mai mare, cu atat si formatia va fi mai cautata, va putea cere o suma mai mare pentru un show si va avea mereu unde sa cante.

Indiferent de ce formatie botez discutam experienta joaca un rol foarte important in mentinerea unei atmosfere perfecte, membrii formatiilor vor putea comunica bine si vor putea avea un randament foarte bun chiar si pe parcursul unei nopti mai lungi. Lucian Band este una dintre formatiile cu experienta si repertoriu bogat, diversificat. Formatia botez Bucuresti este una premium, este specializata in evenimente artistice si in organizarea unor spectacole muzicale excelente. 

Toti membrii formatiei au studii muzicale, instrumentele sunt de calitate, se asigura si sonorizare si lumini. Repertoriul poate fi personalizat in functie de dorintele parintilor si invitatilor, fiecare moment al serii va fi marcat artistic pentru o petrecere de neuitat. Formatia Lucian Band are programe artistice adaptate, fiecare botez e diferit asa ca si repertoriul este ales cu mare atentie pentru ca atmosfera sa fie una cat mai placuta pe toata durata serii si a noptii.

No comments:

Post a Comment