Pereti mulati pentru constructia structurilor subterane


Proiectele de constructie a structurilor subterane sunt cu mult mai complicate decat cele care se desfasoara la suprafata. In primul rand, este vorba despre un mediu mai greu accesibil, dar si despre utilaje mult mai performante, care sa sape si care sa permita desfasurarea lucrarilor in subterna. Printre structurile subterane la care se lucreaza in constructii cel mai des se numara parcarile, metrourile, subsolurile, dar si alte spatii de depozitare pentru complexe industriale, de exemplu.
 In cazul acestor constructii a structurilor subterane se folosesc pereti mulati Terratest.

Acesti pereti mulati reprezinta, de fapt, unul dintre materialele de baza pentru constructiile de acest fel. Dimensiunile pe care le pot avea acesti pereti mulati Terratest pot ajunge pana la 70 de metri lungime si latime de panal la un metru si jumatate. Un exemplu de proiect in care au fost folositi pereti mulati Terratest ar fi cel desfasurat in perioada 2008-2011 in Spania, si anume constructia unei linii feroviare de mare viteza intre Madrid si Barcelona. Lucrarile de constructie au avut loc in cea mai aglomerata si importanta din punct de vedere comercial, parte a orasului Barcelona. 

Iar pereti mulati Terratest au fost folositi pentru a asigura stabilitatea cladirilor si a monumentelor istorice ale orasului. O proiectare detaliata si un control continuu au contribuit la amplasarea cu succes a peretilor mulati, iar proiectul s-a soldat si el cu succes. Firma Terratest Romania este una cu experienta vasta in domeniul constructiilor, avand la dispozitie utilaje performante pentru a face fata oricarui proiect. Astfel, mai multe detalii despre portofoliu, pereti mulati, dar si alte proiecte ce apartin Terratest ati putea gasi online, pe site-ul Terratest Romania, unde sunt disponibile si brosuri de prezentare despre firma, despre activitatea si serviciile pe care le poate oferi intr-un proiect de constructii.

No comments:

Post a Comment