COLOMBO


Daca vrei sa vizitezi un oras curat si modern, atunci acest oras-capitala iti va capta cu siguranta interesul. Apa clara a marii si viata subacvatica farmeca de fiecare data iar aici fiecare vizitator poate fi un aventurier macar pentru o zi.


Faleza, intinsa pe o suprafata de aproape un kilometru reprezinta un loc linistit pentru plimbarea de seara. De aici poti savura o priveliste de vis, panorama celor mai inalte cladiri de pe insula impletita cu briza proaspata a marii in timp ce adulmeci aroma mancarurile traditionale pregatite la restaurantele din imprejurimi completeaza un tablou ce pana atunci era doar imaginatie. 


Sa nu va speriati daca in fata parcurilor intalniti imblanzitori de serpi si cobre, deoarece la ei este un lucru absolut uzual. Incercati sa va bucurati de aceasta experienta unica si profitati din plin de zilele in care va aflati aici. Tot aici puteti vizita fostul Parlament, cu cele doua turnuri gemene, o cladire impunatoare care este de fapt, cladirea consiliului local al orasului Colombo.

No comments:

Post a Comment