Pentru o cauza nobila...

Astazi vin cu o propunere. Sa incercam sa fim mai buni, macar prin actiunile noastre. Este un sentiment atat de placut incat iti insenineaza intreaga zi. Eu am incercat-o si sincer nu regret absolut nimic prin luarea aceastei intiative. In fiecare an imi fac curat printre hainute si incaltaminte. Ceea ce consider ca nu o sa mai port pentru ca s-a demodat ori nu-mi mai vine, le spal, le impaturesc frumos si le fac pachet pentru copiii de la centrele sociale sau chiar pentru cunostintele pe care le consider mai ghinioniste din punctul asta de vedere. Ma asigur ca inca sunt in perfecta stare si le impart cum consider de cuviinta. Nu puteti sa va imaginati cata bucurie incape in ochii unui copil care primeste in dar niste hainute aproape noi. Chiar si jucariile care nu va mai folosesc sau orice obiect de care v-ati “saturat” il puteti oferi cu drag pentru a umple inima cuiva de bucurie.

Daca nu stati nici voi bine la capitolul asta, oferiti o sacosica de alimente unui azil de batrani. Printre dintii aproape disparuti, veti primi o multumire care vine direct din inima. Nu trebuie acum sa va lasati pe voi pentru a face toate astea. Dar, din putinul pe care il avem fiecare, cred ca putem sa oferim si semenilor nostri.

Posibilitatile sunt multe. Fie ca e vorba de hainute, incaltari, alimente, rechizite sau pur si simplu de o vorba de alinare, reusiti sa aduceti macar pentru cateva minute, zambetul pe buzele celor mai nevoiasi ca noi. Asa ca, haideti sa facem putin voluntariat pentru o cauza nobila. Cine stie, poate copiii de astazi, vor fi conducatorii nostri de maine si poate in zilele noastre de batranete, ne vor intoarce binele.

No comments:

Post a Comment