Becuri cu led si de ce sa le alegem

Traim intr-o mare varietate de produse, iar aceasta mare - mai ales cand ne referim la bec led - se transforma usor-usor intr-un ocean, din care oamenii, consumatorii casnici cat si cei industriali, au la dispozitie multe variante. De ce e insa nu tocmai bine sa ai la alegere? Unii oameni nu sunt atat de bine informati si nu stiu ce sa cumpere, altii nu se pot decide deoarece le-ar vrea pe toate, iar cand vine vorba de becuri nu ne gandim decat la pret.

Criteriul de selectie este atat de simplu si de primitiv, incat pare ca nu avem nici cea mai mica sansa sa gresim: mergem la magazin si cerem un bec. De care? Cel mai ieftin. Nu mai tinem seama prea mult decat de progresele tehnologice in dezvoltarea de becuri cu LED-uri care au fost rapide si agresive, cu producatori ce concureaza pentru a proiecta bec led -uri potrivite pentru fiecare aplicatie in casa, in timp ce lucreaza si pentru a reduce pretul de vanzare la un punct critic de acceptare de catre consumatori in masa. Astazi, aceste obiective au fost in mare parte îndeplinite. Becurile cu LED-uri sunt mult mai rentabile decat cele incandescente sau omologii CFL, un prim motiv pentru care trebuie sa folositi becuri cu led - iar LED-urile de specialitate au devenit disponibile pe scara larga pentru diferite aplicatii de iluminat in casele moderne, acesta fiind un alt motiv destul de intemeiat pentru care trebuie sa folositi becuri de acest tip.

Iar daca ai nevoie de cateva sfaturi pentru a te ajuta sa intelegi mai multe solutii de iluminat eficiente energetic de pe piata astazi, poti sa cauti informatii pe internet, pe care nu numai ca le vei primi intr-o varianta accesibila din punctul de vedere al intelegerii, insa vei reusi sa gasesti si cele mai bune obiecte de iluminat pe care sa le achizitionezi in cele din urma ca sa iti simplifici viata.

No comments:

Post a Comment