Consum redus de energie cu variatorul de turatie

Problema procurarii apei de consum in cazul celor care locuiesc la curte in zone fara canalizare si fara racordare la reteaua publica de apa este una usor rezolvabila cata vreme sursa de apa este una suficienta. In general apa menajera, si in unele locuri chiar si cea de consum, se obtine din puturi sau fantani sapate in curtea locuintei, insa mai ales in jurul Bucurestiului vorbim uneori despre surse care seaca usor sau despre o apa cu o calitate indoielnica.

De aceea, odata cu montarea unei pompe sau a unui hidrofor care sa aduca apa din put in instalatia din locuinta este necesara si instalarea unor dispozitive. De la filtre de tot soiul si statii de dedurizare care imbunatatesc calitatea apei, pana la vase de expansiune, presostate si plutitoare – toate sunt facute sa usureze situatia celor care isi procura apa din surse proprii si sa faca instalatiile din casa sa reziste cat mai mult in timp. O alta problema este aceea ca la casa atunci cand consumam apa consumam in acelasi timp si energie electrica, necesara pentru a actiona pompa, necesara pentru functionarea centralei sau pentru functionarea boilerului. Unul dintre dispozitivele pe care orice instalator il va recomanda celor care obtin apa din putul propriu este un variator de turatie Sirio Entry, al carui scop principal este acela de a asigura un consum redus de energie electrica datorita sub-turarii pompei. Acest dispozitiv inlocuieste practic vasul de expansiune, presostatul si manometrul.

Astfel, unul dintre avantajele principale ale variatorului de turatie care poate fi achizitionat de la shop-einstal.ro este acela ca nu ocupa spatiu, montarea sa facandu-se pe teava de refulare a pompei, indiferent ca alimentarea cu apa este asigurata de o pompa submersibila sau de o pompa de suprafata. In plus, nu necesita intretinere si beneficiaza de pornire si oprire treptata evitand astfel socurile pe care pompa le-ar putea cauza in instalatii si eventuale defectiuni ale acestora.

No comments:

Post a Comment