Mutarea mobilei peste hotare, in pas alert, dar cu abordare profesionala

Situatia din tara e din ce in ce mai rea. Politica si politicile isi fac de cap, economia se prabuseste vazand cu ochii, romanii cersesc sau accepta un salariu mizerabil doar pentru ca „va fi mai bine”. In acest context, emigrarea in orice alta tara, de preferat una dezvoltata, e o optiune care trebuie luata in considerare.

Multi aleg sa plece cu tot cu familie pentru a le oferi si lor sansa la o viata decenta, mult mai buna ca in Romania, din pacate, luand cu ei, in afara de amintiri, si tot ce au prin casa. Marele hop de trecut dupa ce ai actele de plecare e relocarea mobilei din casa, peste granita. Cu transportsigur.ro, o firma specializata in transport marfa si mobilier pentru persoane fizice si juridice, operatiunea de mutare mobila international va fi o reusita. Cu peste 10 ani experienta, transportsigur.ro va ajuta la mutatul mobilei peste granita cu personal calificat, autoutilitare dotate cu lift si liza electrica. Soferii au si ei o experienta imensa si stiu calea cea mai scurta catre destinatii precum Germania, Anglia, Italia sau Franta, astfel ca o mutare mobila international va fi rapida, sigura si nu va implica costuri suplimentare. Nu trebuie sa te sperie distanta si nici costurile exorbitante ale mutarii si asta pentru ca firma de transport marfa si mobilier practica preturi mici si ofera in schimb calitate si profesionalism.

Inainte de toate, veti furniza toate detaliile legate de mutarea mobilei si tara, locul precis si distantele sau obiectele de transportat si greutatea lor. Ulterior, echipa de specialisti se va organiza si va analiza toate datele pentru a vedea ce poate demonta, cum se poate transporta mai usor si in siguranta fiecare piesa de mobilier. Intr-un final, totul va fi planificat, vor fi pornite motoarele de la camioane, echipa va actiona rapid la incarcarea mobilierului si procesul de mutare mobila international poate incepe. Cand stabiliti ca vrei sa va mutati, echipa va pune toate obiectele in masini, le va asigura cu accesoriile speciale si va porni la drum spre destinatie.

In sistem grupaj sau dedicat, transportul va fi facut cu ajutorul camioanelor de pana la 3.5 tone gabarit, cu lift, liza, GPS si sisteme de telecomunicatii de ultima generatie. La destinatie, totul va fi descarcat si aranjat in locuinta exact asa cum va doriti. Asistenta si consilierea pe durata procesului de mutare mobila international va fi asigurata, pentru ca dvs. sa stiti mereu ce se intampla cu bunurile dvs.

No comments:

Post a Comment