Imprima nuntii tale un aer medieval cu invitatii nunta sub forma de papirus

Ti-ar placea sa ai o nunta care sa aiba ca tema principala Evul Mediu? Te-ai visat dintotdeauna o domnita aflata mereu in cautarea unui cavaler puternic care sa-ti stea aproape toata viata? Happy Cards, magazin online cu invitatii de nunta si de botez si accesorii pentru toate gusturile si buzunarele, are pregatite cele mai frumoase invitatii nunta papirus, obtinute prin tehnici ingenioase si cu un design foarte atragator.

Unele invitatii sunt din carton subtre cu model auriu in relief, care se pliaza in trei parti pe orizontala, altele pot fi confectionate din carton mat pentru text, care apoi se ruleaza si se trimit intr-o cutie sub forma de hexagon. Pentru cei mai pretentiosi, pe happycards.ro se pot comanda si invitatii nunta papirus din carton lucios, mai subtire, dar care nu are model in relief, pliindu-se in trei pe verticala. In acest caz, textul se imprima pe toata suprafata papirusului, sporind efectul medival. Cartonul din care sunt confectionate invitatii nunta poate fi si gros, pe un fond mai inchis si cu imprimeu in relief, de culoare aurie. Majoritatea cartoanelor sunt poroase si sunt obtinute doar din hartie reciclata, protejandu-se astfel si mediul inconjurator. Sistemul de infasurare al invitatiei papirus difera in functie de cutia in care va fi introdus sau de plicul si forma acestuia-de obicei e dreptunghic. La cerere, poate fi conceput un model de invitatii nunta papirus intr-o cromatica si cu o forma cat mai aproape de preferintele clientului. Comanda se onoreaza in 1-3 zile de la confirmare, livrarea este gratuita daca produsele comandate depasesc valoarea de 250 de RON.

Promotional, doar in aceasta perioada puteti obtine si reduceri importante la diverse invitatii de nunta si puteti cere oricand mostre demonstrative pentru a vedea exact cum lucreaza echipa Happy Cards. Comenzile se pot onora si mai repede, in 24 de ore, la urgenta, contra unei taxe suplimentare.

No comments:

Post a Comment