Buldoexcavatoare, utilaje de constructii necesare pentru santiere

Daca doriti sa achizitionati buldoexcavatoare sau orice alte echipamente si utilaje de constructii trebuie sa aveti in vedere anumite criterii care va vor face mai usoara decizia. Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa va informati asupra modelelor de buldoexcavatoare si sa vedeti ce model si ce tip de buldoexcavator raspunde nevoilor dumneavoastra. De asemenea, trebuie sa stiti daca veti achizitiona un model nou sau unul second hand.

O gama variata de buldoexcavataoare prezentate online gasiti pe site-ul Titan Machinery Romania, reprezentantul grupului Titan Machinery din Statele Unite ale Americii. Modelele de buldoexcavatoare marca Case promovate online prezinta urmatoarele avantaje: - economie de carburant Un consum redus cu 14%, ceea ce inseamna o economie de 1200euro/an/utilaj - economie de timp - siguranta Capota motorului poate fi incuiata pentru a evita vandalizarea acestuia. Compartimentul bateriei, de asemenea - confort Nivelul de zgomot atinge 77dB in cabina operatorului, ceea ce inseamna ca se asigura un mediu de lucru placut. Maneta de comanda este reglabila, butornul de revenire la ralanti este pozitionat pe joystick, la indemana operatorului Datorita dotarilor ce se regasesc la buldoexcavatoarele Case si randamentului pe care aceste utilaje de constructii le au pe santier, aceste modele sunt considerate, la ora actuala, unele dintre cele mai eficiente. La randamentul acestor modele se adauga si tipul de motor unul de 97 CP, altul de 110 CP, ambele respectand normele de emisii Tier 4 l.

Modelele de buldoexcavatoare Case si-au dovedit fiabilitatea in timp si sunt cu 10% mai puternice decat celelalte buldoexcavatoare apartinand altor marci. Daca sunteti interesati de buldoexcavatoare eficiente si perfomante si, in plus, economice, va recomandam gama de utilaje de constructii marca Case disponibila prin intermediul Titan Machinery Romania!

No comments:

Post a Comment