Vrei sa arati mai bine, fara efort si durere? Operatiile estetice sunt solutia de care ai nevoie

Unii ne nastem cu un aspect facial si al corpului aproape de perfectiune, altii nu suntem chiar asa de norocosi si avem nevoie uneori de niste mici „retusuri”. Chirurgia estetica, parte a chirurgiei plastice, ne ajuta sa ne imbunatatim aspectul fizic al corpului nostru prin corectarea deficientelor morfologice dobandite sau din nastere. Printre avantajele unei operatii estetice se numara imbunatatirea parerii despre propria persoana, capatarea unei mai bune increderi in propria persoana, dar si aspectul fizic placut in urma operatiilor.

Imbunatatirea vietii sociale, amoroase sau profesionale, corectarea defectelor fizice, precum si o mai buna gestionare a rezultatelor interactiunilor sociale sunt doar cateva dintre atuurile realizarii unei operatii estetice. Pe de alta parte, chirurgia estetica si cea plastica ii ajuta pe cei care apeleaza la ele sa aiba o infatisare mai tanara, sa scape de semnele imbatranirii ori de efectele negative ale unor boli, de cicatrici si infectii. Calitatea vietii va fi si ea crescuta, la fel si gradul de confort si satisfactia in plan social, personal, profesional. Aspectul fizic placut e obtinut in timp scurt, fara diete, fara eforturi mari, fara dureri si prin proceduri deosebit de sigure si eficiente. Cu rezultate remarcabile in campul chirurgiei estetice, dr. Dumitru Totir propune celor interesati de remodelarea corpului si de operatii estetice interventii si servicii variate pentru toate tipurile de probleme intalnite. Pe operatii-estetice.com puteti descoperi o gama larga de tipuri de operatii si detalii despre ce inseamna fiecare, preturile practicate de medicul cu peste 10 ani experienta si peste 1.500 de operatii efectuate cu succes.

Dr. Totir este supraspecializat pe chirurgia sanului, estetica si reconstructiva a nasului, realizand fara probleme si cu un profesionalism ridicat implanturi mamare, lifting facial, liposuctie, mamoplastie de ascensionare sau reductie. De asemenea, serviciile propuse de Dr. Totir includ si rinoplastia, intinerirea faciala, chirurgia estetica a pleoapelor sau otoplastia si modelarea corporala, abdominoplastia sau augmentarea buzelor. Pentru mai multe detalii si programari puteti vizita pagina oficiala amintita anterior.

No comments:

Post a Comment