Cumpara cele mai eficiente energetic case de vanzare in Bucuresti din zona Baneasa

Avand in vedere cat ajunge intretinerea unei locuinte la bloc, cat de mult conteaza linistea si lipsa scandalurilor cu vecinii, optiunea cumpararii unei case undeva intr-o zona mai linistita, departe de noxe si aglomeratie e idee fiabila si foarte realista. Daca locuiti la bloc si in Bucuresti, atunci cu siguranta va doriti de mult acest lucru, la fel cum va ganditi la asa ceva si daca aveti o afacere care are nevoie de un sediu. Pentru cele mai ieftine si mai incapatoare case de vanzare in Bucuresti puteti consulta oferta online de case in sectorul 1 al Capitalei, aflate in zona Baneasa Sisesti.

Puteti sa optati pentru case de vanzare in bucuresti cu parter, etaj si pod mansardabil, la doar 70.000 de euro pentru constructia „la rosu”, cu locuri de parcare incluse. Daca se vrea constructie „la gri”, atunci pretul se duce spre 90.000 de euro. La cerere se face si un contract pentru finisaje si amenajarea curtilor. In alta ordine de idei, puteti sa cumparati si o constructie „la gri” cu acoperis terasa, termosistem, teren si tamplarie exterioara la doar 112.000 de euro, preturile fiind valabile pe cecasa, cel mai bun site de case de vanzare in bucuresti. Accesul la locuinte, indiferent de pretul lor, se face dinspre Drumul Regimentului, Drumul Piscul Pietrei, Piscul Mare, Varful Berivoiului Mare sau chiar din Soseaua Odai. Drumurile sunt practicabile, sunt pietruite, usor de parcurs. Apropierea de Soseaua Jandarmeriei, cea de centura si un bulevard principal si DN1 reprezinta un plus pentru locuintele cumparate in aceasta zona.

Anunturile afisate au si poze cu imagini reale sau proiecte 2D ale viitoarei gradini sau chiar faze din ridicarea cladirii, casei, unele avand incluse si proiectele si schitele. Dincolo de amplasamentul case de vanzare in bucuresti, avantajele majore ale cumpararii unor case in zona Baneasa este dat de tipul de constructie-anti-seismica, eficienta energetica foarte mare si lacul si padurea din apropiere, oaze de relaxare, indiferent de perioada din an.

No comments:

Post a Comment