Papusile, cele mai cautate jucarii pentru fetite

Desi modelele de jucarii sunt, de la o zi la alta, din ce in ce mai variate, papusile au ramas printre preferatele fetitelor. Nu mai putem vorbi despre modelele de papusi cu care eram obisnuiti in trecut, ci de numeroase papusi interactive, care vorbesc, canta, danseaza, mananca etc.  Exista chiar si papusi bebelusi pe care fetitele le pot alimenta, schimba de scutece etc.

Este absolut normal ca domeniul jucariilor sa evolueze pentru ca si cei mici au, astazi, cu totul alte nevoi. Copiii din ziua de astazi iubesc tehnologia, sunt mult mai isteti si in cautare de nou si inedit. Aceasta schimbare a celor mici si orientarea lor catre tot ce inseamna interactivitate, actiune, inedit se datoreaza si numeroaselor oferte de jucarii, pe care cei mici le pot descoperi la TV, in multitudinea de reclame.

Magazinele de jucarii nu doar ca se intrec in oferte, ci aduc in atentia celor mici cele mai atractive jucarii, care ii incanta inca de la prima vedere. Diversitatea modelelor de jucarii contribuie si la cererea foarte mare. Orice parinte doreste sa-i faca celui mic placerile, iar cand vine vorba de jucarii pretul nu mai conteaza.

In materie de papusi, fetitele au de unde alege. Atat magazinele online, cat si cele fizice, le incanta privirile cu cele mai inscusite modele, de la printese, la papusi bebe, papusi interactive cu functii multiple, papusi cu accesorii dintre cele mai incantatoare, etc. Fetitele se pot bucura de o copilarie inconjurata de papusi unicat, care mai de care mai „intelepte” si mai „dichisite”. Cu ajutorul acestor papusi interactive, fetitele isi dezvolta imaginatia si inteligenta, intrucat toate functiile de care dispune o papusa interactiva le face sa gandeasca mai mult, sa faca asocieri, sa inteleaga mai bine anumite aspecte etc.

Desi exista numeroase jucarii interactive de plus (de la pisicute care miauna si merg singure, la catei si alte animale care vorbesc pe limba lor, interactioneaza cu cei mici), jucariile au ramas in topul preferintelor fetitelor de orice varsta. Conform ultimelor studii realizate, cele mai mari vanzari de papusi se inregistreaza in segmentul de varsta 2-4 ani. Fetitele cu varste cuprinse intre 2 si 4 ani sunt cele care detin cele mai multe papusi, fie ele simple sau interactive.

No comments:

Post a Comment