Topul masinilor preferate de romani pentru inchirieri masini pe termen lung

Inchirieri masini pe termen lung este una dintre solutiile la care apeleaza din ce in ce mai des romanii care au nevoie de o masina pentru o perioada limitata de timp, de la cateva saptamani, pana la cateva luni. Tarifele oferite de companiile de inchiriri masini pe termen lung sunt foarte avantajoase, iar popularitatea companiilor care practica aceasta activitate a crescut foarte mult in ultimii ani.
Trebuie precizat ca inchirierea unei masini pe termen lung este o alternativa avantajoasa la leasingul operational si multe companii apeleaza la aceasta metoda.
Ce prefera romanii sa conduca atunci cand inchiriaza o masina pe termen lung? www.rpdrentacar.ro va raspunde!

Dacia Logan este cea mai dorita masina in Romania, daca ar trebui sa ne luam dupa numarul mare de soferi care solicita acest model la biroul de inchirieri masini pe termen lung. De dimensiuni medii, usor de condus, cu un panou de bord intuitiv, consum mediu de carburant si un scor decent la testele de siguranta NCAP, Loganul pare sa fie masina perfecta pentru orice tip de deplasari, in tara sau in strainatate.
Renault Clio Symbol si Renault Megane II sunt alte doua masini preferate de catre romanii care apeleaza la inchirieri masini pe termen lung. Ambele sunt de dimensiuni medii si au un consum de carburant relativ scazut, care se preteaza atat la drumurile lungi, cat si la cele scurte, in oras. Sigure si fiabile, ambele modele de Renault ofera siguranta si pot fi folosite la deplasari in strainatate.
VW Polo este o masina mai mica decat cele prezentate anterior, fiind optiunea clientilor care isi doresc o masina agila si usor de parcat in orasele aglomerate. Calitatea germana se vede si se simte la un drum lung, caruia micutul Polo ii face fata oricand. Consumul de carburant este mediu.

Fiat Panda este cea mai dorita masina de oras la inchirieri masini pe termen lung deoarece este cea mai mica dintre cele prezentate mai sus si te ajuta sa te descurci in traficul aglomerat din oras. Numeroase companii inchiriaza si acest model pentru angajatii care trebuie sa faca multe drumuri scurte in oras.
Avantajele de a inchiria o masina pe termen lung sunt numeroase, atat pentru persoanele fizice, cat si pentru companii. Cand apelezi la serviciile www.rpdrentacar.ro pentru inchirieri masini pe termen lung nu trebuie sa iti faci griji cu privire la problemele de ordin mecanic ori asigurarea RCA. Aceste detalii raman in grija companiei, pentru ca tu sa te poti bucura de masina inchiriata.

No comments:

Post a Comment