Remedii naturale pentru durerile de spate

Antrenamentul rezistentei. Stati cu spatele la un zid, cu omoplatii si soldurile lipiti de perete si incordati, presati impotriva lui. Incordati spatele si muschii de la baza coloanei si veti reusi manevra. Incordarea acelor zone poate preveni sau trata durerea moderata de spate.

Terapia fizica. Doua saptamani de terapie fizica alunga durerea de spate si va mentine intr-o forma pentru care prietenele va vor invidia.

Terapia manuala osteopatica. Un terapist specializat iti va misca cu mainele muschii de pe spate. Daca mergeti la un astfel de specialist 12 saptamani veti constata ca durerea de spate s-a redus ca intensitate cu 30%.

Reducerea stresului. Cand esti nelinistit si stresat, corpul tau si toti muschii intra intr-o stare de lupta, pregatiti sa iti miste corpul si sa actionezi in consecinta. Negativistii si pesimistii sufera de dureri de spate mai mari decat cei care privesc mereu partea plina a paharului.

Meditatia. Eliminarea furiei prin meditatie poate sa amelioreze orice durere de spate instantaneu. Intensitatea durerii va scadea cu pana la 40%.

Radacina de tataneasa. Toti cei care au folosit o alifie pe baza de radacina de tataneasa au raportat o reducere a durerilor de spate cu 95%. Singura precautie pe care trebuie sa o luati in considerare este folosirea sa: nu mai mult de 10 zile, altfel devine toxica pentru organism.

Terapia acvatica. Terapia fizica in piscina se foloseste de rezistenta apei pe care un individ o intampina cand se scufunda in piscina. Aceeasi forma de terapie ajuta si femeile gravide care mai au putin si nasc pentru a le ameliora durerile de spate insuportabile.

No comments:

Post a Comment