De ce sa iti petreci concediul in Bulgaria?

In fiecare an ai fost la mare in Romania, dar ai decis ca in acest an concediul sa ti-l petrecei in alta tara. Vrei sa vezi cum sunt serviciile la straini, sa calatoresti si tu mai mult, sa te bucuri de natura si in alte zone ale Pamantului. Totusi, iti recomandam Bulgaria 2015, din cateva motive ce pot fi decisive.

Pana in Bulgaria este cale scurta Este recomandat ca primul tau concediu in afara tarii sa fie undeva in apropiere, iar litoralul bulgaresc este mai mult decat o alegere fericita. Te urci in masina si in doar cateva ore ai ajuns in statiunea dorita, iar printre acestea se pot regasi Albena, Nisipurile de Aur sau Sunny Beach. Din Bucuresti pana la malul Marii Negre de la vecini sunt in jur de 400 km. Serviciile oferite si conditiile de cazare sunt superioare celor de pe litoralul romanesc Este trist, dar acesta este purul adevar. Statiunile din Bulgaria sunt in mod general mult mai bine ingrijite, rare vor fi ocaziile in care vei vedea un hotel vechi gata sa se prabuseasca, in Romania, din pacate, cladiri in paragina vezi la tot pasul. In plus, serviciile oferite de catre hotelieri sunt mult superioare celor din tara noastra. In Bulgaria all-inclusive este all-inclusive, micul dejun inseamna o masa din care sa te saturi daca asta e obiectivul tau, nu doua felii de salam aruncate in farfurie. Vei gasi strazi bine asfaltate, trotuare curate si o grija suplimentara pentru turisti. Preturile sunt mai mici decat in Romania Acesta este pana la urma motivul principal pentru care foarte multi romani prefera sa isi petreaca vacanta de vara in Bulgaria, nu in Romania.

Pentru aceleasi conditii in Bulgaria platesti 80 de euro, in timp ce in Romania totul pleaca de la 90 euro, o diferenta care nu pare a fi mare, dar coroborat cu serviciile oferite, diferenta chiar e semnificativa. Asa ca, este timpul sa iti rezervi biletele pentru concediul din vara aceasta, Bulgaria te asteapta.

No comments:

Post a Comment