Vrei sa faci un ban in plus si sa ai timp si pentru tine?

Puteti sa optati pentru un job asa-numit flexibil, unde nu veti fi nevoit sa lucrati dupa un program normal de opt ore in continuu si vi le puteti programa separat, pe intervale orare. In functie de ce intelegere este intre angajat si angajator pot fi stabilite mai multe variante de impartire a celor opt ore astfel incat locuri de munca Bucuresti part time sa se incadreze in modelul win-win. O forma de job flexibil foarte apreciata de angajati este locul de munca part-time, de doar patru ore, adica la jumatatea programului normal dintr-o zi petrecuta la un birou.

Angajatul poate sa isi planifice toate cele 40 de ore pe saptamana exact asa cum doreste si sa aiba zile libere mai multe pentru a-si cauta si alte locuri de munca Bucuresti part time. Daca se doreste trecerea pe PFA, atunci se pot incheia contracte de cesiune si prestari servicii, iar orele de lucru nu mai sunt batute in cuie si programul poate fi facut exact asa cum doreste angajatul, totul fiind sa isi duca la indeplinire sarcinile primite. Pe de alta parte, exista si varianta locuri de munca Bucuresti part time in regim freelancer, adica fara patron sau angajator stabil, munca prestata fiind individuala si facandu-se fie din fata calculatorului, fie pe teren, asta ramanand la latitudinea celui care a imbratisat aceasta „meserie”. Daca va bate gandul sa devenit freelancer trebuie sa stiti ca e necesar sa aveti portofoliu solid si sa atrageti clientii de unul singur pentru a apela la serviciile dvs. si a vorbi si altora despre modul in care va desfasurati activitatea, despre profesionalismul si daruirea dvs. E foarte important sa definesti clar un pachet de servicii pe care sa le poti pune la dispozitie oricand si sa stii clar in ce domeniu esti cel mai bun si de unde poti scoate banii foarte usor. Cei care au de castigat mai mereu de pe urma unor astfel de locuri de munca mai deosebite sunt cei care se pricep la scris, web design, design grafic sau chiar dezvoltare de software.

In cazul locuri de munca Bucuresti part time, exista posibilitatea de a face si altceva intre timp, ai timp si de dus la facultate sau la cursuri de calificare, dar poti sa faci si experienta in domeniul in care esti interesat sa o capeti chiar si cand ai foarte multe de rezolvat. Dezavantajele job-uri part-time sunt legate de salarizarea proasta, indiferenta angajatorului fata de angajat, instabilitatea locurilor de munca de acest tip si imposibilitatea de a lucra pe proiecte cu adevarat mari.

Mai bun sunt locurile de munca cu program flexibil, care sunt full time, dar nu au program batut in cuie de opt ore in rand. Dar si aici pot sa apara discutii intre angajat si angajator, oboseala, epuizare, un ritm haotic de lucru care va va determina sa renuntati la postul pe care ati pus mana recent.

No comments:

Post a Comment