Optimizarea seo pentru magazine online

Una dintre afacerile de top care merge chiar si in perioada de criza este cea cu magazine online. Usor de pornit si cu un profit garantat daca stii exact cui te adresezi si ce produse sa comercializezi, magazinele online au devenit cele mai sigure surse de venit pentru cei care vor sa isi inceapa o cariera de succes in online si au idei care i-ar impresiona si pe altii. Se poate lucra de acasa, costurile chiriei sunt zero, nu trebuie sa existe spatii fizice unde sa aiba loc schimbul de bunuri si serivicii, optimizare seo magazine online este la indemana oricui, iar gazduirea web este ieftina, uneori chiar gratuita, si foarte usor de gestionat de oriunde exista o conexiune activa la internet.

Lipsa de limitare atat ca spatiu, cat si ca posibilitati de demonstrare a creativitatii a transformat banalele magazine virtuale in cele mai bune moduri in care un antreprenor sau un om obisnuit care face articole handmade isi poate promova si vinde produsele extrem de simplu si fara prea mare efort. Insa un magazin virtual nu prea poate sa apara dintr-odata pe primele pozitii in rezultatele returnate de Google, asa ca trebuie ajutat prin intermediul optimizare seo magazine online. Optimizarea pentru magazine online trebuie sa inceapa inca din faza de constructie, mai precis odata cu gandirea unui design interactiv, usor de parcurs de orice user, optimizat pentru upload si download, cu timpi de incarcare foarte mici. Cel mai important factor este cresterea conversiei pentru trafic, iar aceasta se poate face fie prin design, fie prin elemente de interactivitate, fie prin oferirea de avantaje celor care va viziteaza sau eliminarea oricarei forme de distragere a atentiei, de exemplu butoane si butonele care nu fac nimic, dar sunt colorate si arata bine.

Pentru optimizare seo magazine online facuta temeinic trebuie sa va folositi de click-uri in loc de cuvinte cheie, link-urile sa fie aprobate manual, calitatea trebuie sa primeze, nu cantitatea, link-urile gratuite nu au valoare, asa ca nu trebuie sa le luati in considerare, iar social media trebuie pusa pe primul plan pentru ca aduce linkuri si autoritate magazinului online. De asemenea, nu trebuie sa uitati nici de scumpul Panda, care penalizeaza orice fel de duplicat in continut sau site intreg. Incercati sa fiti foarte creativi in descrieri, nu copiati nimic de la nimeni, originalitatea trebuie sa fie la ea acasa, continutul generat de clienti trebuie sa fie la ordinea zilei. Blogurile pentru magazine online pot aduce trafic in plus si de calitate pentru ca Google indexeaza continut si cauta mereu ceva fresh.

In optimizare seo magazine online nu trebuie facut abuz nici de cuvinte cheie, pentru ca putem fi penalizati si autoritatea si pagerank-ul scad in concordanata cu densitatea prea mare a cuvintelor cheie. Conversia in vanzari este foarte importanta, asa social media trebuie sa fie prietena magazinelor online. Nu doar link-urile trebuie sa fie postate in social media, ci trebuie incurajate recenziile si comentariile utilizatorilor, interactiunea cu ei trebuie sa fie foarte activa, permanenta. Nu in ultimul rand, este necesar sa aveti sitemap si ea sa ajunga direct la Google prin intermediul Webmaster Tools.

No comments:

Post a Comment