Cazare la hotel de 3 stele in zona Calea Victoriei

Daca vei ajunge in perioada urmatoare in Bucuresti fie in interes de serviciu, fie doar sa vizitezi orasul si cauti un hotel de 3 stele in zona Calea Victoriei, atunci te putem ajuta. AVE Hotel Victoriei, situat intre Piata Victoriei si Gara de Nord la doar 10 minute departare de aeroport, reprezinta alternativa perfecta pentru cei ce vor sa viziteze orasul. Faptul ca se afla la doar cateva minute de metrou va permite clientilor sa ajunga in orice parte a orasului in cel mai scurt timp, fara sa se confrunte cu traficul de pe strazi.

AVE Hotel Victoria reprezinta pentru oricine viziteaza Bucurestiul, locul ideal unde sa se recreeze, sa aiba intimitate si sa fie inconjurat de o atmosfera primitoare. Ce ofera acest hotel in plus fata de alte hoteluri de 3 stele din zona Calea Victoriei? Am putea incepe cu serviciile adaptate nevoilor tale, servicii de 4 stele la tarife de trei stele, deplina intimitate si discretie, dotari specifice unui apartament: bucatarie cu plita electrica, cuptor cu microunde, vesela, tacamuri, frigider, baie cu jacuzzi, aer conditionat, televizor LCD si nu in ultimul rand o echipa profesionista care te va trata mereu cu respect si caldura si va fi mereu atenta la nevoile si dorintele tale.

Acest hotel de 3 stele din Calea Victoriei este ideal si pentru clientii care se deplaseaza in Bucuresti in interes de afaceri si doresc sa aiba totul la dispozitie in acelasi loc. In acest scop AVE Hotel Victoriei va ofera posibilitatea de a inchiria o sala de conferinte pentru maxim 12 persoane in incinta hotelului. Aceasta sala este echipata cu toate dotarile de care aveti nevoie pentru ca evenimentul sa se desfasoare in cele mai bune conditii. Se pot organiza si conferinte in aceasta incinta pentru un numar intre 15 si 45 de persoane. Pe langa internetul Wi-fi, pastrarea bunurilor de valoare, primirea si transmiterea mesajelor, sortarea corespondentei, AVE Hotel Victoriei iti ofera posiblitatea de a inchiria birouri pe termen limitat in incinta hotelului, care pot fi folosite si pentru interviurile de angajare sau alte activitati care necesita un spatiu generos.

No comments:

Post a Comment