Fazele lunii si felul in care ne influenteaza ele

Luna Noua este atunci cand Soarele se afla in conjunctie cu Luna deci daca se afla la maxim zece grade diferenta fata de ea. Luna Plina este atunci cand Soarele se afla in opozitie cu Luna, iar daca realizam o harta imaginara vom observa ca Luna poate sa fie si in cadere sau in crestere in functie de pozitia sa fata de Soare. In cadere este atunci cand ea isi face aparitia in partea superioara a hartii iar cand se afla in partea inferioara a hartii ea este in crestere.

Trebuie sa lamurim insa si un alt aspect si anume faptul ca perioada de la o Luna Noua la alta se numeste lunatie iar ea dureaza intre 29 de zile si 30 de zile. In functie de harta stabilita mai sus si in functie de ziua de nastere a fiecaruia putem sa stabilim trasaturile de baza ale unui individ. Daca Luna se afla astfel in crestere in momentul nasterii cuiva se spune ca acea persoana are tendinte de evolutie, de crestere. Tot aici mai adaugam ca si caracteristica de baza optimismul, spiritul de invingator si dorinta de a progresa continuu, de a invata mereu cate ceva de la viata si de la cei din jur. In plus nativii care au Luna in crestere au si tendinta de a se extinde mereu, de a initia lucruri si de a creste in toate directiile. Atunci cand Luna este in cadere insa putem sa exprimam nu contrariul, ci continuitatea faptului de Luna in crestere.  Daca in prima faza individul doreste sa fie remarcat atunci cand Luna se afla in scadere individul va fi deja trecut prin momentul de lauda, de evolutie suprema si va dori sa isi culeaga laurii, sa adune toate roadele posibile de pe urma muncii sale.

In continuare trebuie sa precizam si fazele de Luna Noua si Plina in relatie cu personalitatea indivizilor. Astfel avem nativii care s-au nascut in timpul fazei de Luna Noua, ei fiind caracterizati printr-o continua schimbare. Acestia vor dori insa involuntar sa aiba mereu parte de schimbari, de lucruri noi, nici nu termina bine ceva si imediat se apuca de altceva sau de cele mai multe ori nu au rabdare sa finalizeze un lucru ca sa se apuce de altul. Acestia insa au si o mare sensibilitate si o receptivitate pentru toti stimulii exteriori, oricat de mici ar fi, ei fiind si usor de influentat. Nativii care au Luna Plina in ziua nasterii se pot bucura de un tonus excelent, ei vor fi mereu plini de toate realizarile personale, demni de aprecieri, energici pana peste masura si pot sa influenteze enorm viata celor din jur, fiind si foarte convingatori. Acesti nativi trebuie sa fie precauti cu cei din jur pentru a nu-i rani.

No comments:

Post a Comment