Suits- un serial cu pofta de viata

Am descoperit acest serial, poate un pic mai tarziu decat ar fii trebuit, dupa recomandarile multor prieteni si trebuie sa recunosc am fost impresionata.

In ultimul timp au aparut multe seriale cu diverse teme, toate dintre ele din ce in ce mai bune.Este adevarat ca nu poti compara clasicii insa aceste noutati fac viata mai frumoasa! Suits s-a dovedit a fi acest gen de serial! Nu stiu daca ii face pe toti sa vrea sa studieze mai mult sau sa stea cu ochi in Codul Penal insa, te face sa te gandesti mai mult la vestimentatie in primul rand. Nu pot sa nu il admir pe Gabriel Macht care se dovedeste a fi cat se poate de potrivit pentru acest rol, besides the fact that as sure as hell he knows how to wear a suit!

Suits
s-a dovedit a fi genul de serial care iti da pofta de viata, iti da anumite idei prin care te gandesti ca parsivitatea este destul de folositoare dar ca simultan poate fi si stilata. Trebuie sa recunosc este printre primele dati cand am impresia ca ma uit la lupte ale gladiatorilor, doar ca sabiile sunt inlocuite de sute de legi si de dosare, si acele “armuri” (daca le pot spune asa) sunt inlocuite de costume bine croite, cu o cravata bine asortata,si cu foarte multe eleganta.

Simultan, ofera in un fel sau altul lectii bune de viata, nu te invata sa fii mai bun, sa fii cinstit si sa visezi la cai verzi pe pereti, dar te invata sa profiti de puncte slabe, sa faci lucrurile cu stil si sa nu te feresti sa scoti ghearele atunci cand este nevoie.

Recomandat pentru cei care vor sa vada viata nu din un alt punct de vedere, ci cu o alta nuanta.

No comments:

Post a Comment