Zodia Capricorn

Nativii din zodia Capricorn reprezinta conservatorismul. Avand in vedere ca ei sunt guvernati de planeta Saturn, vor avea mereu tendinta de a lua in serios totul, pana si distractia su lucrurile banale.

Nativii se dedica intru totul familiei si profesiei inca de la o varsta frageda iar cei care nu au apucat sa faca acest lucru sunt macar cu nasul in locul de munca daca nu si-au format o familie inca si deasemenea se vor dedica total.

Cea mai mare calitate a acestor nativi este faptul ca persevereaza mereu atunci cand vor sa obtina ceva, adora sa lupte pentru ceea ce cred ca li se cuvine insa niciodata nu vor pleca capul in care au gresit cu ceva sau daca li se atrage atentia. Ei sunt foarte incapatanati ceea ce reprezinta cel mai mare defect al lor, orgoliosi si plini de ei, la cea mai mica realizare.

In schimb nu trebuie sa uitam nici ca sunt altruisti mai ales cu apropiatii, cu cei care ii ajuta la randul lor la nevoie, fac tot posibilul sa isi demonstreze recunostinta.

Nativii din zodia Capricorn vor avea mereu dorinta de sefie, le place sa fie cei care conduc, daca nu la locul de munca, macar in casa, pentru ca la urma urmei, „coarnele trebuie probate pe cineva”, pentru a-si dobandi rspectul.

Capricornii sunt genul de sefi care lucreaza de regula mai mult decat angajatii insa in momentul in care vine clipa sa traga linie, nu se sfiesc sa dea sanctiuni sau sa aplica pedepse, mai ales pentru cei mai lenesi.

Ei vor avea nevoie mai mult de respect si de recunoasterea autoritatii. In schimb daca au copii, lucrurile stau cu totul altfel, avand in vedere ca fata de acestia nu numai ca vor fi foarte protectivi insa isi vor manifesta iubirea intr-un mod dus la extrem. Ei simt nevoia sa acapereze totul si sunt foarte gelosi pe cei care incearca macar sa se apropie de copilul lor, ceea ce cu siguranta nu a fi prea bine nici pentru micut si nici pentru propria persoana.

No comments:

Post a Comment